Hellin Lastenhoito

Yrittäjäksi

Vastuuta. Vapautta. Luottamusta.

Oma Hellin-toimipiste?

Hellin-yrittäjänä saat palvella alueesi perheitä itsenäisesti, mutta Kristiinan kokemuksen ja tuen avulla. Tätä yrittämistä voit myös tehdä omien tai hoitolasten kanssa.

Hellin-palvelutoiminta perustuu aitoon läsnäoloon, sylissä pitämiseen ja elämän pienistä ja isoista asioista riemuitsemiseen. Jos olet halukas kantamaan vastuuta pienten lasten hyvinvoinnista, yrittäjähenkinen, "joka sään kestävä" ja herätät luottamusta perheissä, niin tutustumme Sinuun mielellämme.

Hellin-palvelutoiminta ei ole sukupuolista kiinni ja kiinnitämme toiminnassamme huomiota tasa-arvoisiin käytäntöihin. Hellin-yrittäjyys on franchising-mallina joustava eikä vaadi suuria investointeja. Kanssamme pääset osalliseksi testattuun, arvostettuun ja ainutlaatuiseen Hellin-konseptiin sekä saat kokemukseen perustuvaa tukea yrittäjyyteen.

Vaadimme sujuvaa suomen kielen taitoa ja kokemusta pienten lasten hoitamisesta (ja tiedämme, että sitä saa monella eri tavalla). Kaikilta yrittäjiltämme ja tyntekijöiltämme tarkastetaan rikostaustaote lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukaisesti.

 
Hellin-puistotädit

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä niin jutellaan lisää.

 
 
 
 
Hellin puistotädit