Hellin Lastenhoito

Ajankohtaista

Tietoa. Keskustelua.

Kiitos asiakkaillemme - nykyisen toiminnan lopetus

Kiitos, että olette olleet mukana Hellin Lasten puistohoito -toiminnassa kuluneina vuosina. Olemme saaneet palvella lukuisia perheitä yhteensä viidellä eri ryhmällä. Toimintamme on saanut hyvää palautetta ja myönteiset kokemukset ovat kulkeneet vanhemmilta toisille.  Kiitos, että olette jakaneet tietoa palvelustamme, sillä on ollut iso merkitys meille tekijöille!

Lasten puistohoitotoiminnan jatkaminen nykyisellään ei valitettavasti ole mahdollista. Asiakkaita riittäisi, mutta puistohoidon kannattavuuteen yritys-työntekijä -mallilla tarvitaan lisäksi jokin tukimuoto, esim. kaupungin palveluseteli – ja siihen tarvitsemme asiakkaidemme apua:

Lähetän teille, hyvät asiakkaat, kyselyn puistohoidosta kesäkuussa. Runsaiden vastausten myötä voimme saada näkyväksi perheiden palvelutarpeen ja puistohoidon hyödyt lapsiperheiden hyvinvoinnille.

Näen, että puistohoitotoiminta voi tulevaisuudessa jatkua joko yksittäisten itsenäisten yrittäjien toimesta tai työntekijäpainotteisesti kumppanuudessa varhaiskasvatus- ja sosiaalipalvelujen järjestäjien kanssa. Olen mielelläni mukana tukemassa kumpaakin kehityskulkua.

Kiitän lämpimästi kaikkia asiakkaitamme yhteisistä kohtaamisista. Olemme yhdessä saaneet kokea onnistumisen iloa jokaisen ihanan lapsen kanssa.

Toivotan teille kaunista kevään jatkoa sekä parhainta iloa ja onnea tulevaan,

Kristiina Ruuskanen

p. 044 230 8679, kristiina@hellinlastenhoito.fi