Hellin Lastenhoito

Ajankohtaista

Tietoa. Keskustelua.

Puistotätien paikkatilanne: Johari, Kaivopuisto ja Haaga

Hei! Tässäpä tilannepäivitystä:

Haagan puistotätitoimintaan mahtuu vielä monta kaveria. Palvelumme on alueella ihan uutta joten ymmärrettävästi ryhmän syntyminen vie enemmän aikaa. Jos puistoilijoita ei tule lokakuun aikana enempää niin joudumme kuitenkin lopettamaan, ainakin väliaikaisesti. Älkää epäröikö olla yhteyksissä jos toiminta kiinnostaa, tervetuloa myös käymään!

Joharin puistotädillä käy jo vilinä, mutta muutamalle, mielellään vähintään 1,5 v. kaverille olisi vielä ryhmässä tilaa. Tervetuloa mukaan!

Kaivopuistossa puistotädin ryhmässä on tällä hetkellä paikka yhdelle vähintään 2 v. lapselle. Muuten ryhmä on täynnä ja vuodenvaihteen jälkeen sekä ensi keväänä aloittavia on jonossa muutama kaveri. Kiinnostuitteko? Ei muuta kuin yhteyksiä meihin tai Kaivarissa käymään, tervetuloa mukaan!

Iloa ja valoa syksyynne ystävät!

Kristiina RuuskanenComment