Hellin Lastenhoito

Ajankohtaista

Tietoa. Keskustelua.

Hellin Puistohoito Lauttasaaren perheiden palveluksessa 20.11. alkaen

Monille lauttasaarelaisille tuttu puistotäti Aila jää eläkkeelle marraskuun puolessa välissä. Kiitos Ailalle upeasta pitkäaikaisesta omistautumisesta puistotätitoimintaan! Meillä on ilo ja kunnia jatkaa "Ailan puistossa", leikkipaikassa joka sijaitsee Myllykallion kupeessa, Isokaari 9, K-Marketin takana.

Lasten puistohoidosta usean vuoden kokemuksen omaava Kristiina Ruuskanen aloittaa maanantaina 20. marraskuuta. Hän palvelee perheitä maanantaista torstaihin klo 9.30 - 11.30. Kristiina on paikalla säällä kuin säällä, paitsi kun pakkasraja -12 C tai ukkosmyrsky on esteenä.

Lasten puistohoito tarkoittaa lapsille leikkiä turvallisesti ja vanhemmille omaa aikaa hyvillä mielin. Kuukausimaksu on 110 €/kk/lapsi (ma-to) ja sillä saa tuoda lapsen puistohoitoon niin usein tai harvoin kuin haluaa, paikka on aina varattuna. Mikäli ryhmässä on tilaa, palvelemme myös satunnaisempia kävijöitä kertamaksulla 15 €.

Vinkkejä puistohoidossa aloittamiseen olemme koonneet tänne puistohoidon ABC:hen.

Ettehän epäröi olla yhteyksissä jos on kysyttävää!

P.S. Etelä-Helsingin puistohoidon ryhmämme(Kaivopuisto & Johari) ovat täyttyneet muutamassa kuukaudessa joten nopea ilmoittautuminen kannattaa täälläkin.