Hellin Lastenhoito

Taustaa

Kokemusta. Osaamista. Välittämistä.

Taustaa

Lasten puistohoito eli puistotätiperinne on satavuotiaan Suomen parhaimpia sosiaalisia innovaatioita. Tänäkin päivänä pienten lasten pitää saada ulkoilla riittävästi eri säässä. Ja pienten lasten vanhempien pitää saada hetki omaa aikaa, vierähtipä se (koti)töissä, urheillessa tai kahvikupillisen äärellä. Pienillä asioilla on lapsiperheen arjessa iso merkitys.

Hellin-palvelutoiminta perustuu aitoon läsnäoloon, sylissä pitämiseen ja elämän pienistä ja isoista asioista riemuitsemiseen. Tiimissämme on ollut upeita turvallisia ja välittäviä hoitajia joista jokainen on tuottanut yksilöllisen kokemuksen lapsille ja perheille. Jatkossa tarjoamme mahdollisuuden hyödyntää Hellin-osaamista ja konseptia Hellin-yrittäjille. Haluatko perustaa oman Hellin-toimipisteen alueellesi ? Katso lisää tästä.

Yhdessä pidämme kiinni toiminnan laadusta ja kehittämisestä järjestelmällisesti. Tiedämme kokemuksesta mikä toimii, ja olemme avoimia uusille ideoille. Iloitsemme jokaisesta lapsesta ja perheestä joita saamme palvella.

 
Hellin-puistotädit
 
 
 

 
 
 
Kristiina Ruuskanen Hellin Lastenhoito

perustaja, lasten puistohoitaja

Kristiina Ruuskanen

Yrityksen perustaja Kristiina Ruuskasen omat lapset saivat ihanaa hoitoa Säätytalon puistotädeiltä. Sillä aikaa äiti itse sai tehtyä pitkään roikkuneen gradunsa. Hoitovapaan aikana häntä pyydettiin toisen puistotädin sijaiseksi. Parin kuukauden päästä Kristiina avasi ensimmäisen oman puistonsa Helsingin Kaivopuistossa. Yhteiskuntatieteiden maisteri ja sosiaalityöntekijä on viimeksi ollut "tavallisissa töissä" Valvirassa lastensuojelun ohjaustehtävissä. Tahto omannäköisestä arjesta ja yhteisestä ajasta lasten kanssa sai Kristiinan tarttumaan lasten puistohoitotoimintaan.

Nykyään hän kehittää yritystään jotta mahdollisimman moni lapsi pääsisi nauttimaan säännöllisen puistoilun hyödyistä. Lapsiparkkitoiminnalla Kristiina on halunnut auttaa vanhempia työn ja perheen yhteensovittamisessa lapsiystävällisesti. Hän iloitsee myös mahdollisuudesta tarjota matalan kynnyksen yrittäjyyttä mm. hoitovapaalla olevia vanhemmille, opiskelijoille ja eläkeläisille.

Lue myös Kristiinan blogikirjoitus Polkuni puistotädiksi.

 
 
 
 
 

 
 
 
 
Hellin puistotädit