Hellin Lastenhoito
hero_pattern.png

Etusivu

Perheiden palveluksessa.

 

Lapsille leikkiä turvallisesti, vanhemmille omaa aikaa hyvällä mielellä.

lasten puistohoito (Puistotätitoiminta) on tauolla - jatkajia etsitään

Lasten puistohoitajan kanssa lapset saavat leikkiä vapaasti leikkipuistossa, käyttää hoitajan leluja, nauttia ulkoilmasta ja uusista ystävistä. Välillä laulamme ja leikimme yhdessä. Puistohoitaja painottaa lasten oma-aloitteisen leikkimisen tukemista.

Jokainen Hellin-puistohoitaja pitää omaa, lapsille ja perheille nopeasti tutuksi tulevaa ryhmää. Kun lapsi aloittaa hoidossa, kannattaa puistossa käydä mahdollisimman säännöllisesti. Vanhempi voi vähitellen pidentää poissaolonsa aikaa. Jokainen lapsi sopeutuu omassa tahdissaan luottamaan puistohoitajaan uutena turvallisena aikuisena.

Tutustu tästä: Puistotädillä aloittamisen ABC.

Toimimme hyvässä yhteistyössä leikkipaikkojen muiden käyttäjien kanssa. Puistohoitomme on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston sosiaalipalvelurekisteriin ja se on arvonlisäverotonta.

 

 

☎ yhteys

kristiina@hellinlastenhoito.fi
+358 50 521 2806 (ma-pe klo 16 - 18)

 

Verkkokaupassamme maksatte kätevästi lastenhoidon kertamaksut.

 
 

Toimintamme on tauolla - jatkajia etsitään!


kaivopuisto

Etsimme puistotäti-yrittäjää pyörittämään Kaivopuiston toimintaa. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

Kaivopuiston leikkipaikan osoite on Puistokatu 4. Leikkipaikasta löytyy pieni sadekatos, pienille lapsille sopiva liukumäki ja tietysti hiekkalaatikko täynnä kivoja leluja. Lapset nauttivat myös pikkumopoilla ajelemisesta tai nuken kärryjen työntämisestä. Leikkipaikka on kaunis ja rauhallinen, katseltavaa riittää myös viereisen päiväkodin pihassa sekä ohikulkevista koirakavereista. 

Katso lisää: Kaivopuiston lasten puistohoito Facebookissa.


haaga

 Jos olet kiinnostunut aloittamaan ryhmän Hellin-puistohoitoyrittäjänä, ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Leikkipaikkana palveli taaimmainen aidattu osio Pohjois-Haagan leikkipuistosta. Siellä on yksi leveä keinu, pienille lapsille sopiva liukumäki ja rutkasti leluja. Puiston yhtä laitaa rajaavat ylöspäin komeat kalliot.

Katso lisää: Haagan lasten puistohoito Facebookissa.


MOW

Mothership of Work:ssa, Pieni Roobertinkatu 9, olemme palvelleet perheitä lapsiparkkitoiminnalla. Palvelu on kehitetty auttamaan vanhempia työn ja perheen yhteensovittamisessa. Kokemus osoittaa, että pienenkin lapsen hoitoon tuominen tuntuu hyvältä ja turvalliselta kun lastenhoito on työtilan kanssa samassa rakennuksessa ja hoitoaika lyhyt.

Jatkossa lastenhoitoa järjestetään Hellin-yrittäjien toimesta kysynnän ja MOW-yhteistyömahdollisuuden mukaan.  Kysy rohkeasti.

 


Johari

Haemme ryhmän vetäjäksi Hellin-puistohoitoyrittäjää. Kiinnostuitko? Ollaan yhteyksissä!

Puistohoitajan puistona on Joharin alempi, pienempi leikkipaikka (Johanneksentien ja Laivurinrinteen kulmassa). Esteetön käynti sinne on Laivurinrinteen puolelta. Pieni puisto sopii hyvin pienille lapsille, mutta leikkiteline ja hoitajan lelut kiinnostavat isompiakin.

Katso lisää: Joharin lasten puistohoito Facebookissa.


etu-töölö

Kristiina Ruuskanen oli Apollonpuistikossa lasten puistohoitajana (Apollonkatu 13). Viereisen Minervankoulun remontin ajan pidettiin taukoa ja nyt olemme hakeneet uutta puistohoitaja-yrittäjää pitämään ryhmää. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

Katso lisää: Etu-Töölön lasten puistohoito Facebookissa.

 

 


LAUTTASAARI

Kristiina Ruuskanen oli perheiden palveluksessa maanantaista torstaihin klo 9.30 - 12.00. Kiinnostuineita ryhmäläisiä olisi ja toivomme löytävämme leikkipaikkaan uuden Hellin-puistohoitoyrittäjän. 

Puistotäti-perinnettä saa jatkaa monille tutuksi tulleessa "Ailan puistossa" eli Myllykallion kupeessa olevassa leikkipaikassa, Isokaari 9 (K-Marketin takana). Leikkipaikka on ihanan suojaisa, mutta helposti saavutettavissa. Runsas leluvalikoima, kiipeilytelineet sekä laulut ja leikit kannustavat lapsia leikkitouhuihin - säällä kuin säällä.

Katso lisää: Lauttasaaren lasten puistohoito Facebookissa.

 

Hellin_FB_postauskuva_1200x1200_1.jpg
 
 
 
 
 

Ollaan yhteydessä.

Täyttäkää ystävällisesti alla oleva lomake, niin palaamme asiaan kahden arkivuorokauden sisällä. Kiitos!
 

Olen kiinnostunut Hellin-palveluista
Toivon vastauksen